Tel: +358 (0)5 543 4600   |   Fax: +358 (0)5 543 4640   |   E-mail: flowhow@flowhow.fi   |   Suomeksi   In English  

Voimalaitos- ja prosessiteollisuuden virtausmittaukset

Mittalaippa on ylivoimaisesti eniten käytetty kuristinelinsovellutus
Mittalaippa on ylivoimaisesti eniten käytetty kuristinelinsovellutus

Mittausteknologia tarjoaa laajan valikoiman erilaisia virtausmittaukseen soveltuvia laitteita, mutta tilanne muuttuu oleellisesti tarkasteltaessa voimalaitosten virtausmittauksia. Voimalaitosten virtausmittaukset on perinteisesti toteutettu käyttäen ISO 5167 mukaisia virtausmittareita, eli kuristinelimiä. Koska laitteiden on toimittava erittäin korkeissa lämpötiloissa ja paineissa ei näille laitteille ole olemassa toimivia vaihtoehtoja.

Kuristinelin on myös erittäin luotettava ja kestävä mittalaite. Tämä perustuu yksinkertaiseen tekniikkaan, jossa laitteessa itsessään ei ole mitään liikkuvia osia tai elektroniikkaa. Kytkettynä mihin tahansa hyvin tunnettuun ΔP-lähettimeen voidaan olla varmoja luotettavasta mittaustuloksesta.

Flowhow Oy on luonut itselleen vankan aseman kuristinelimien valmistajana. Toimitusohjelmamme käsittää sopivan laitteen useimpiin kohteisiin. Mittalaippoja hitaasti virtaaville nesteille ja venturiputkia ”nopeille höyryille” ja kaikkea siltä väliltä. Tietoa sopivan kuristinelimen valintaa varten saa osoitteesta www.flowhow.fi.